Europa Conference League

Μιλάνοφ: «Χαίρομαι που παίζουμε απέναντι σε τέτοια ομάδα»

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο μέσος της Λέφσκι Σόφιας, Γκεόργκι Μιλάνοφ στο επίσημο κανάλι της ομάδας.

Ο Γκιόρκι Μιλάνοφ έχει αντιμετωπίσει ξανά τον ΠΑΟΚ, ως ποδοσφαιριστής της Βίντι στους ομίλους του Europa League για τη σεζόν 2018/2019, με την ομάδα της Ουγγαρίας να κερδίζει δύο φορές τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ωστόσο, ο Βούλγαρος μέσος που αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα της Λέφσκι Σόφιας και θα αντιμετωπίσει τον «δικέφαλο του Βορρά» στα προκριματικά του Conference League. Ο ίδιος μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας, και δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι ένας εξαιρετικά σκληρός αντίπαλος. Χαίρομαι που παίζουμε απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Πριν από δυο χρόνια έπαιξα εναντίον τους με την ομάδα μου στην Ουγγαρία τους νικήσαμε δύο φορές. Θα υπάρχει μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, είμαι σίγουρος ότι θα είναι τέλεια».

Ενώ στην συνέχεια τόνισε πως θα είναι δύσκολα τα δύο παιχνίδια με τους «ασπρόμαυρους», χρήζοντας τον ΠΑΟΚ ως φαβορί για την πρόκριση: «Ελπίζω όλοι να είναι υγιείς, θα είναι δύσκολη για εμάς αυτή η σύγκρουση, είναι το φαβορί ο ΠΑΟΚ. Εύχομαι οι οπαδοί μας να είναι τόσο δυνατοί όσο μέχρι τώρα. Αν είμαστε ενωμένοι, είναι πολύ δύσκολο να νικηθούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x